EKSPRESSUM

AUTONOMTOSSERNE HÆRGER OG POLITIET SVIGTER IGEN

autonom

Blandt andre kan  Ekstrabladet idag fortælle om de autonome gadetossers havefest i nat, natten til lørdag på Provstevej i Københavns Nordvestkvarter, ikke langt fra deres hovedkvarter; Ungdomshuset på Dortheavej.

At de autonome forlængst har slået deres folder i den del af NV-kvarteret, kan ses på rå mængder af graffiti-hærværk. Derudover har de været medarkitekter til en såkaldet fælleshave, som består af et stykke byggegrund, som de har været med til at erklære for fælles ejendom sammen med nogle lokale kommunister.

DPP_0001DPP_0004

DPP_0007 DPP_0009

DPP_0002

TV2 lORRY bragte idag et indslag fra Provstevej, hvor opskræmte beboere igår måtte flygte  under de autonomes hærgen. Ligeledes måtte de forgæves ringe på politi, som først indfandt sig efter at borgere havde kaldt efter dem mange gange.

Den rare politimester Per Larsen, dukkede frem i sædvanlig jovial stil og fik på sin sædvanlige pæne facon pakket ind, at han og politiet er berøringsangste overfor de autonome og deres voldsstil. “Man skal jo ikke provokere dem”, var essensen i hans lange snakkkeri.

Se rapportagen HER.

Nu må vi se, hvad de autonome finder på næste gang. De kører jo klatten og har hele tiden gjort det. Og hvad kan man også andet, når man tilmed får et gratis hus som belønning?!

Historien omtales også i flg medier:

180Grader, TV2 Nyhederne

lørdag, 19 september, 2009 - Posted by | ungdomshus | , , , , , , , , , ,

5 kommentarer »

 1. Hej Kim!

  Alle forudsigelserne om autonomes hærgen fra UH-modstandernes side går nu en efter en i opfyldese.

  Skal Nordvest da være helt ubeboet og mennesketømt, før politikerne og politiet bemærker problemets reelle frygtelige omfang?

  Eller er tabet af demokratiske kræfter og menneskelig empati med lokalbefolkningen blot acceptable tab i våbenstilstanden mellem de autonome og resten af samfundet?

  Nu må parterne bag UH-aftalen snart tage sig sammen og gennemføre konsekvens via legale og juridiske midler mod de hærgende autonome aktivister.

  Eller har UH-aftaleparterne blot bestemt, at UH skal kastes for de frådende hærgende autonome? Så skulle alt jo være fred og fordrageligt?

  Altså når alle er flyttet fra NV og NV er endt som en sort og social taberplet på Danmarkskortet? Man tror det efterhånden.

  Kommentar af Jan Birch Mathisen | søndag, 20 september, 2009 | Svar

 2. Hej Jan. Du ved jo godt, at en sådan episode som denne, kan jo ikke linkes til Ungdomshuset – ligesom alle de forrige tilfælde. Som vi begge ved, så er Ungdomshuset/Dortheavej jo ikke andet end forsamlingssted/kommandocentral for de autonomes aktiviteter ude i byen.
  Derfor vil de gang efter gang efter gang kunne lave lignende ting ude i byen, UDEN at det får nogen konsekvenser for deres forsamlingshus på Dortheavej.
  Og så vil der jo også være en overvejende lokalpolitisk uvilje imod at røre huset på nogen måde. Bare se, hvor lidt politiet har lyst til at konfrontere sig med dem?!

  Kommentar af Kim Freyberg | søndag, 20 september, 2009 | Svar

 3. Hej Kim.

  Jeg tror som altid på fornuften og de synlige ting – kort sagt empiriske data.

  Det er blot som altid et spørgsmål om at dokumentere og præsentere alle Uh’s “smuttere” (ingen af deres stunts er på nogen måde tilfældige) for de ansvarlige politikere og blive ved!

  Selv de ansvarlige for UH-aftalen kan se grænsen for UH’s egoadfærd knuse alle gode politiske argumenter for et fortsat UH.

  Faktisk kan denne episode og mange lign. fester linkes til ganske navngivne personer i UH-brugerkredsen. De er i den grad dårlige til at slette deres spor på internettet.

  Kommentar af Jan Birch Mathisen | mandag, 21 september, 2009 | Svar

 4. Hej Jan.
  Er klart enig med dig mht. dokumentation. Det er det eneste håb for en om mulig fornuftig løsning.

  Kommentar af KimS | mandag, 21 september, 2009 | Svar

 5. Hej Kim!

  Check din email og kom med en dato, der passer dig bedst.

  Kommentar af Jan Birch Mathisen | lørdag, 23 januar, 2010 | Svar


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: